Nieuws

COVID-19  Ook in deze bijzondere tijdenstreven wij erna onze klanten zo goed mogelijk en zo veilig mogelijk te ondersteunen. Onze kantoren zijn voor u geopend, en u kunt via telefoonnummer 079 – 347 8909 een afspraak maken.

28-05-2020

ReviCAD en Elbo Engineering zoeken een nieuwe scanoperator (m/v)

Kom jij het team van ReviCAD B.V. en ELBO Engineering versterken als 3D scan operator?

Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina.

20-04-2020

ReviCAD & Elbo Engineering

Op 20 april hebben de bedrijven ELBO Engineering en ReviCAD een samenwerkingsverband gestart. Dit is het resultaat van een zorgvuldig traject waarbij we met elkaar zijn gaan kijken hoe we naar de toekomst toe onszelf en elkaar kunnen versterken. Door het aangaan van dit partnerschap worden onze krachten gebundeld en kunnen we voor onze klanten een totaalpakket bieden.

ReviCAD heeft zich gespecialiseerd in reviseren en beheren van technische tekeningen, daarnaast is ReviCAD bezig met het ontwikkelen van de engineering voor gebouw gebonden installaties. ELBO Engineering is gespecialiseerd in het engineeren en bouwen van machines en procesinstallaties. Met onze samenwerking kunnen we vanaf heden deze werkzaamheden als totaalpakket voor onze klanten verzorgen.

Beide bedrijven maken gebruik van 3D laserscanning en bieden dit aan als service. Hierbij richtte ReviCAD zich op het scannen van gebouwen en gebouw gebonden installaties terwijl ELBO zich richtte op het scannen van machines en procesinstallaties. Vanaf heden gaan we onze scanwerkzaamheden combineren en gezamenlijk uitvoeren. Hierbij gaan we beide werkwijzen met elkaar integreren waardoor we een nog betere service kunnen bieden.

Zowel ReviCAD als ELBO Engineering beschikt ieder over meerdere vestigingen. ReviCAD is gevestigd in Zoetermeer en Veenendaal. ELBO Engineering is gevestigd in Panningen en in Viersen, Duitsland. Hierdoor kunnen wij in heel Nederland en daarbuiten onze klanten snel van dienst zijn.

Bezoek ook ELBO Engineering

08-02-2020

Opening nieuwe locatie ReviCAD: Veenendaal

Afgelopen maandag is ReviCAD Veenendaal in bedrijf gegaan! En om dit te vieren zal er zaterdag 8 februari vanaf 13:30 een officiële opening gehouden worden. Medewerkers, zakelijke relaties en andere belangstellende zijn van harte welkom. Het bezoekersadres is

ReviCAD B.V.

Plesmanstraat 59

3905 KZ Veenendaal

Einde nieuwsberichten