Veiligheid

Een totaalaanpak voor een veilig gebouw

Werknemers, klanten en gasten mogen er vanuit gaan dat het gebouw waarin ze werken, winkelen, verblijven of te gast zijn veilig is in alle opzichten.

Revicad helpt haar opdrachtgevers hun gebouwen veilig te maken en te houden. Dat doen we door middel van de volgende diensten:

  • Advies en bemiddeling brandveiligheid
  • Programma van eisen brandmeldinstallaties (BMI’s)
  • Ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden
  • Visualisatie noodverlichting / vluchtwegpictogrammen

Per dienst leveren wij een totaalpakket op met alle benodigde tekeningen, onderleggers en passend advies.

In het Bouwbesluit zijn diverse voorschriften opgesomd waaraan gebouwen moeten voldoen op het gebied van brandveiligheid. De voorschriften hebben betrekking op de inrichting, indeling, branddetectie, vluchtroutering, brandbestrijding, brandbeperking en brandpreventie.

Revicad is goed bekend met die voorschriften en kan haar opdrachtgevers van dienst zijn met adviezen op bouwtechnisch gebied, op het gebied van brandveiligheidsinstallaties, brandbestrijdende middelen en op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV) en bijbehorende cursussen.

Daarnaast zijn wij in staat alle toebehorende technische tekeningen, zowel digitaal als klaar-voor-gebruik, aan te leveren op basis van de relevante NEN-normen en regelgeving.

Heeft u advies nodig op het gebied van (brand)veiligheid of heeft u een ontruimingsplan en ontruimingsplattegrond nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.