Elektrotechniek

Alle E-systemen schematisch in beeld

Zonder elektrotechnische installaties en systemen in een gebouw kunnen mensen er niet (veilig) werken en verblijven. Deze systemen moeten bovendien betrouwbaar en functioneel zijn om mensen een prettige werkplek of verblijfplaats te garanderen, en om gebouwen efficiënt, effectief en veilig te kunnen beheren en onderhouden.

Het gaat dan onder andere om de volgende installaties en systemen: lichtinstallaties, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, data- en communicatie-installaties, kabelsystemen en andere elektronische systemen.

Gecombineerd met de actuele bouwkundige tekeningen, dienen de diverse elektrotechnische tekeningen als essentiële basis voor het beheer en onderhoud van het gebouw en de daarbij behorende technische installaties.

ReviCAD B.V. is gespecialiseerd in het reviseren, actualiseren en digitaliseren van technische tekeningen van elektrotechnische installaties en systemen. Afhankelijk van de wensen en specificaties van onze opdrachtgevers, integreren wij elektrotechnische installaties ook in bestaande bouwtekeningen van de panden waarin ze geïnstalleerd worden of zijn.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij de aanschaf, installatie en implementatie van nieuwe brandmeldinstallaties in hun gebouwen.

Of het nu gaat om het integreren van BMI-tekeningen van uw leverancier, of om het compleet opnieuw inmeten en opzetten van technische tekeningen, wij zorgen ervoor dat u over een totaalpakket (technische) tekeningen beschikt. Dat doen we uiteraard conform de wensen en eisen van de eindgebruikers. Zo krijgt u precies de tekening die u wenst.

Heeft u technische tekendiensten nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.