Bouwkunde

Bouwkundige modellen als basis voor uw organisatie

Bij het opstarten van projecten en processen wil ReviCAD B.V. de teken-technische basis leggen in de vorm van verschillende bouwkundige onderleggers.

ReviCAD B.V. ontzorgt zo haar opdrachtgevers bij bouwkundige en bouwtechnische tekenvraagstukken, revisieprojecten en tekenwerkzaamheden.

Door onze kennis en specialisatie zijn wij in staat een divers aanbod van bouwtekeningen op te kunnen leveren, waaronder: detailtekeningen, doorsnedetekeningen, plattegronden, bouwtechnische en bouwkundige onderleggers, installatietekeningen, gevelaanzichten, werktekeningen, 3D-modellen en -visualisaties.

Wij verzorgen bouwkundige onderleggers (blauwdrukken) die als basis of uitgangspunt dienen voor verbouwingen, voor de integratie van gebouweninstallaties en voor een efficiƫnt en effectief beheer en onderhoud van het pand. Door middel van deze bouwkundige onderleggers brengen we een bestaand pand in zijn geheel, gedetailleerd en As-Built in kaart.

Uiteraard kunnen wij deze bouwkundige onderleggers aanbieden in 2D en 3D. Door middel van 3D Pointcloud-technologie maken wij een complete scan van uw bouwwerk.

Al onze tekeningen worden op een dusdanige manier opgesteld dat deze aan alle vereisten van o.a. het Bouwbesluit en andere wetgeving voldoen. Met onze tekendiensten komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de verbouwing of nieuwbouw, en bent u optimaal voorbereid op het project en de werkzaamheden.

Heeft u bouwkundige tekendiensten nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.