Zorginstellingen

Compleet tekenpakket voor uw gebouwbeheer

Het beheren van grote zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en wooncomplexen vereist een compleet en actueel tekenpakket waar u van op aan kunt. Zeker in locaties waarbij veel patiënten en bezoekers aanwezig zijn, dienen essentiële tekeningen zoals ontruimingsplattegronden, ontruimingsplanttekeningen en instructiekaarten altijd in orde te zijn.

ReviCAD biedt gebouwbeheerders een compleet tekeningenpakket aan waarbij de bouwkundige onderlegger dient als fundering van al het tekenwerk. ReviCAD kan zowel uw huidige onderleggers As-Built maken, of compleet nieuwe onderleggers vervaardigen in zowel 2D als 3D. Deze onderleggers worden vervolgens gebruikt bij het construeren van nieuwe tekeningen. Dit geldt voor zowel fysieke tekeningen zoals ontruimingsplattergronden, als digitale tekeningen zoals het digitale brandweerpaneel.

Naast het vervaardigen van diverse tekeningen biedt ReviCAD ook commerciële tools aan. Zo bepalen we aan de hand van bouwkundige onderleggers het aantal WWS-punten (Woningwaarderingsstelsel) van een ruimte, zodat u altijd de juiste en meest optimale huurprijs kunt hanteren.

 

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Of wil u graag een check doen of uw organisatie in bezit is van al het benodigde tekenwerk? Neem dan contact op met ReviCAD.