Vastgoed

Gebouwenbeheer krachtig & overzichtelijk

Bij het beheren van gebouwen komt een hoop kijken. Alleen al op het gebied van technisch tekenwerk zijn er een hoop documenten nodig. Niet alleen technische aspecten zoals bouwkundige onderleggers, constructietekeningen en oppervlakte tekeningen komen aan bod; ook kadastrale informatie, omgevingsvergunningen en gemeentelijk archief spelen een belangrijke rol bij het beheren van uw vastgoed. ReviCAD ondersteund uw organisatie bij het vervaardigen van al dit tekenwerk en documentatie.

Naast het uitvoeren en beheren in 2D, vervaardigen wij ook krachtige 3D modellen waarin meerdere disciplines van uw bouwwerk samenkomen. Niet alleen heeft u zo een zeer uitgebreid en As-Built model van uw bouwwerk, ook kunt u het 3D model inzetten bij meerjarige onderhoudsplanningen, facilitair beheer en veiligheidsinspecties. Door elementen te verreiken met data veranderd het 3D model in een krachtig rekenmodel. Schilderklus? Het 3D model berekend alle muuroppervlakten. Brandblusser keuring? Het 3D model verteld u wanneer u aan vervanging toe bent.

Beheerd u meerdere bouwwerken en heeft u behoefte aan een krachtig maar gemakkelijk te gebruiken beheersysteem? VeBeCAD (Versie Beheer CAD-tekeningen) is onze online solution waarin al uw tekeningen overzichtelijk per locatie worden beheerd. Niet alleen technisch tekenwerk als onderleggers, gevelaanzichten en oppervlakte tekeningen worden beheerd, ook belangrijke documentatie en vergunningen worden overzichtelijk beheerd in één krachtige applicatie, die te bereiken is via PC, tablet of smartphone. Zo is al uw tekenwerk altijd overzichtelijk gestructureerd en overal beschikbaar.