Procestechnologie

Processen uitstekend in beeld gebracht

Het ontwerpen, beheren & verbeteren van technische processen vereist een sterk tekeningenpakket die uw installaties, instrumenten en leidingwerk tot in detail beschrijft. Of het nu gaat om 2D tekenwerk als P&ID’s & Isometrics of om gedetailleerd 3D tekenwerk, ReviCAD tekent uw proces altijd As-Built in elk gewenst detail (LOD) uit.

Naast het vervaardigen van technische tekeningen biedt ReviCAD de mogelijkheid aan om instrumenten, leidingwerk en appendages te laten taggen. Dit werkt tweezijdig waarbij ReviCAD een fysieke tag aanbrengt op het instrument en deze verwijzing doorvoert in het tekenwerk.

Hierdoor zijn uw instrumenten altijd gemakkelijk te identificeren, en kan men middels een uitgebreide database altijd het desbetreffende element gemakkelijk terugvinden. ReviCAD maakt gebruik van hoogwaardig stickermateriaal dat beschermd is tegen hoge temperaturen, kou en condens, die ook geschikt zijn voor de voedingsindustrie.

Het communiceren van ideeën gaat vaak via rapporten en tekeningen. De volgende stap is het toepassen van virtual / augmented reality waarbij concepten tot leven komen. ReviCAD begrijpt als geen ander dat sterke visuele prikkels een zeer positieve bijdrage leveren bij besluitvorming en investering. ReviCAD werkt daarom nauw samen met uw procestechnologen om tot een pakkende en krachtige VR / AR beleving te komen, om zo uw ideeën te presenteren. Van 3D demonstraties in de directiekamer tot projecteren op locatie, met ReviCAD’s oplossingen maakt u altijd een verbluffende indruk.